Double Royal Hotel Bayramoglu

Двоен Кралски Хотел; со својот уникатен поглед на морето, островот и градот на влезот на Бајрамоглу, тој самоуверено обезбедува супериорен квалитет на услугата на своите ценети гости. Сместен во центарот на деловниот свет, но во исто време далеку од густината на градот, Двојниот Кралски Хотел ви нуди многу слободно време. 1 Км Од Островот Бајрамоглу и Заливот Балјаноз, 4 км Од Медицинскиот Центар Анадолу. (Џон Хопкинс Анадолија е 4 километри. ) П... Повеќе

Соби

Услуги