Ресторани и барови

Како Двоен Кралски Хотел, ги поздравуваме вашите гости на вашиот конгрес, семинар, состанок на дилери, лансирање, свечени вечери, новогодишни забави, дипломирање, хена, свршувачка и свадбени организации со нашиот пријателски и обучен персонал и сервисен концепт ориентиран кон задоволство. Ние сме во позиција да ги направиме вашите организации на отворено незаборавни со капацитет од 250 луѓе во областа покрај базенот лоцирана во Нашиот Ресторан Со Поглед на Море во лето.