Соби

Можете да уживате во гледањето на зајдисонцето од нашите соби со поглед на заливот.

Сите наши соби имаат балкони и со задоволство ќе се ослободиме од хаосот во градот и ќе ги пречекаме нашите ценети гости со уникатен поглед и локација.